Social Enterprise

Ondernemen met maatschappelijke impact

TONOS is een social enterprise. Ondernemen met maatschappelijke impact als doel en geld verdienen als noodzakelijk middel! Wij bieden innovatieve oplossingen voor zorginstellingen om cliënten efficiënte zorg te bieden, waarbij hun welzijn voorop staat.

Door minder werkdruk komt het personeel beter in zijn of haar vel te zitten, waardoor zowel het werkplezier als de kwaliteit van zorg omhoog gaat.

Het maken van een basisrooster gaat sneller en eenvoudiger. Dit zorgt voor flexibiliteit en minder stress bij zowel personeel als cliënten. Het basisrooster bij onze klanten sluit beter aan bij de zorgvraag. Hierdoor hoeven cliënten minder lang te wachten op zorg en wordt de werklast voor zorgmedewerkers beter verdeeld over de dag. Dit resulteert weer in tevreden cliënten en zorgprofessionals krijgen meer ruimte om zich te focussen op de kwaliteit van zorg. Zorgorganisaties zelf waarderen ook de verminderering van het capaciteitstekort, omdat er minder FTE’s nodig zijn.

Onze missie? Verbetering van de zorg door slimmer balanceren van zorgvraag en capaciteit. Laat het lastige puzzelwerk aan de computer en de uiteindelijke beslissingen aan mensen.