TONOS Care meegenomen in het SER rapport ‘Zorg voor de Toekomst’

Het rapport dat in juni 2020 werd gepubliceerd, betreft een verkenning over de toekomstbestendigheid van de zorg.
TONOS Care krijgt op bladzijde 164 de volle aandacht. Slimme capaciteitsplanning is één van de bouwstenen om de stijgende zorgvraag te kunnen blijven bedienen en tegelijkertijd de druk op het verplegend personeel te verlagen. Dit met high-tech die op de achtergrond draait en met gebruikersvriendelijkheid op de voorgrond.

De toegepaste AI die nu eindelijk ook voor de langdurige zorg beschikbaar is, wordt bijvoorbeeld ook gebruikt om voetbalstadions en ruimtepakken te ontwerpen en financiële fraude op te sporen. Deze krachtige technologie is nu tegen lage kosten voor iedere zorgorganisatie bereikbaar. Met dank aan VWS, Academy Het Dorp, vier zorgorganisaties die geholpen hebben met de ontwikkeling en de steun en inzet van velen die TONOS Care een warm hart toedragen.

Nieuwsgierig geworden? Zou een pilot met de tool iets voor je organisatie zijn?
Neem dan contact op met ons via m.rademakers@tonos-care.nl

Over ons

TONOS Care, de digitale tool die ondersteuning biedt bij het slim inzetten van de beschikbare personele capaciteit in de zorg. Onze tools zorgen voor een optimale planning ten behoeve van efficiëntie, zorg en klanttevredenheid.

Contact

  • Heijenoordseweg 130
    6813 CG Arnhem

  • m.rademakers@tonos-care.nl

Copyright © 2020 TONOS Care | Website door: Webheld.nl